top of page

tor., 16. nov.

|

Spletna konferenca

Trenutni trendi v cestnem prometu in logistiki - Strokovne kompetence in optimizacija logističnih verig

Current trends in road transport and logistics - Professional competencies and optimization of logistics chains

Trenutno ne sprejemamo novih prijav
Ostali IRTL dogodki

Čas in lokacija

16. nov. 2021, 10:00 – 14:00 GMT +1

Spletna konferenca

O konferenci

Z veseljem vas vabimo na konferenco in delavnico z naslovom “Trenutni trendi v cestnem prometu in logistiki – Strokovne kompetence in optimizacija logističnih verig.”

Konferenca se bo odvijala 16. novembra 2021 preko spleta. Konferenca in delavnica sta organizirani s strani Inštituta za razvoj transporta in logistike v sodelovanju s Prometnim Centrom Blisk iz Ljubljane. Namen obeh organizacij je spodbujati izobraževanje, usposabljanje ter raziskovanje v sektorjih prometa, transporta ter logistike.

Cilji konference je prispevati k diskusiji o trendih v cestnem prometu in logistiki. Verjamemo, da je razvoj dotične teme  ključen za razvoj celotne industrije ter tako tudi slovenskega in evropskega gospodarstva.

H konferenci in delavnicam so vabljeni vsi, ki so direktno ali pa indirektno povezani s transportno in logistično industrijo. Kot tudi vsi tisti, ki jih obravnavane teme zanimajo.

Konferenca, kot tudi delavnice bodo potekale preko spletne aplikacije Zoom. Udeleženci konference in delavnic bodo imeli priložnost izkoristiti znanstveno izmenjavo med formalnimi dejavnostmi ali neformalnimi srečanji s kolegi iz različnih okolij.

Konferenca bo potekala v slovenskem in srbo-hrvaškem jeziku.

Upamo, da boste na srečanju uživali in veselimo se vaše udeležbe!

S spoštovanjem,

PROMETNI CENTER BLISK d.o.o.

Direktor, Mile Lukić

INŠTITUT ZA RAZVOJ TRANSPORTA IN LOGISTIKE

Direktor, Mladen Lukić

Deli dogodek

Event Info: Events
bottom of page